Политика за поверителност

Условия за ползване:

ВалМаркетс се стреми към прозрачност и справедливост във всички аспекти на своята дейност. Нашите условия за ползване уреждат правата и отговорностите както на нас, така и на нашите потребители. Те включват правила за покупки, регистрация, защита на личните данни и други важни аспекти на вашето преживяване при пазаруване в нашия онлайн магазин.

Политика за поверителност:

Вашият комфорт и сигурност са от първостепенно значение за нас. Политиката ни за поверителност урежда как събираме, използваме и защитаваме вашата лична информация. Ние се ангажираме да защитим вашите данни и да ги използваме само в съответствие със законовите изисквания и вашите предпочитания.

Чрез разбиране и приемане на нашите условия за ползване и политика за поверителност, вие можете да се уверите, че вашето преживяване при пазаруване в ВалМаркетс ще бъде безопасно, удобно и приятно. За повече информация, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

Уважаеми клиенти,

С приемането на условията за ползване на сайта Вие, се съгласявате да работим с личните Ви данни и при некоректност от ваша страна, те могат да бъдат използвани частично или в пълен обем, за да защитим нашите интереси или недопуснем за в бъдеще вашата некоректност да се превърне в системна практика.

Благодарим ви за разбирането и се надяваме да работим с Вас съвестно и коректно!

Translate »
X